Prah šola vožnje

Prikaz najnovejših dogodkov

Slovesna podelitev diplom tretji generaciji diplomantov višješolskega študijskega programa Logistično inženirstvo

Datum objave: 15. 12. 2016

V prostorih IC Prah v Rogaški Slatini smo v  petek, 02.12.2016, slovesno podelili diplome tretji generaciji diplomantov Višje strokovne šole Rogaška Slatina.

 

Zbrane sta nagovorila ravnatelj Višje strokovne šole Rogaška Slatina mag. Igor Prah in g. Leopold Prah. Ravnatelj je poudaril pomen kvalitete izobraževanja odraslih in da je vizija naše šole jasna, želimo namreč postati najbolj praktično naravnana višja strokovna šola v Sloveniji in širše. Študij je potekal v dveh študijskih letih, modulih: Komunikacija, Poslovna logistika, Poslovno-pravni sistem, Logistika, Cestni promet. Navzočim je predstavil tudi aktivnosti Visoke šole za regionalni management - AREMA, ki je letos vpisala prvih 50 študentov, v Ljubljani in Rogaški Slatini.

 

Vse diplomante je pohvalil, saj gre za najboljše študente šole, ki so vse svoje obveznosti opravili redno in dosegali nadpovprečne rezultate. Vsem je tudi zaželel srečo na njihovi profesionalni poti.

 

Po koncu uradnega dela se je nadaljeval neformalni del, kjer so se družili predavatelji šole, diplomanti in njhovi družinski člani.Najnovejši dogodki